SOCKERVAXNING (SUGARING)

 

Sockervaxning härstammar fån Egypten och är en urgammal hårborttagningsteknik. Sockervaxet lösgör kroppshåren i växtriktningen med rötterna och lämnar en len hud. Kroppshåren bryts inte av och det minska risken för inåtvänd hårväxt. Samtidigt skrubbas huden skonsamt och avlägsnar döda hudceller. Vaxningen håller 4-6 veckor. Innan vaxning bör håret ha en minimilängd på 3 mm. Sockervaxet är aldrig så varmt att man bränner sig. Vaxet är 100 % ekologiskt och innehåller endast socker, citronsaft, kokosolja och vatten. Håret har tre tillväxtfaser vilket gör att bästa resultat nås efter ca 3 behandlingar. Hårstråna blir mjukare med tiden och återväxten brukar minska om man vaxar sig regelbundet.

Att tänka på innan vaxning:
Jag rekommenderar att peela huden ca en vecka innan vaxning. Det gör det lättare att få med små kort hårstrån, vilket ger ett bättre resultat.
Hårstråna bör vara minst 3-4 mm långa men ej mer än 7 mm vid brasiliansk vaxning då det luggas och blir mer smärtsamt.

Att tänka på efter vaxning:
Du bör inte duscha, träna, simma eller sola på 24 timmar efteråt. Smörj inte huden efteråt och använd inga parfymer eller antiperspiranter på området som är vaxat på 24 timmar. T ex ingen deo i armhåla på 24 timmar.Armar, 400 kr

Halva armar, 300 kr
Armhålor, 200 kr
Bikinilinje, 300 kr 

Bröstkorg/mage, 600 kr

Halva ben, 460 kr
Hela ben, 660 kr
Rygg, 660 kr
Brasiliansk (Både kvinnor och män) Endast seriösa behandlingar, 560 kr
Brasiliansk (återbesök inom 5 veckor) För dem som varit hos mig tidigare, 460 kr
Säte, 300 kr