DORNMETODEN | 60 min, 650 kr

 

Dornmetoden använder mjuka rörelser och lätt tryck för att korrigera felställningar i leder och ryggraden; den arbetar utan manipulation eller ”knäckande”. Ryggraden som är en av våra mest centrala delar i kroppen har kopplingar till alla våra organ och kroppsfunktioner. Inom Dornmetoden anses kopplingarna vara så väl fysiska som psykiska. Blockeringar av kotor i ryggraden kan leda till besvär, smärtor och sjukdomar var som helst i kroppen.


GUA SHA (Skrapmassage)

GuaSha och massage 60 min, 650kr

GuaSha 30 min, 450 kr


Gua Sha är en skrapteknik där man löser upp blockeringar och stagnationer i kroppen. En person kan ha mer eller mindre Sha (rodnad) beroende på omfattningen av stagnation. Vanligt är att finna Sha vid nacke, axlar och rygg. Denna skrapterapi utförs på hud och muskler med smärre cirkulation som i sin tur orsakat smärta och stelhet. Skrapningen sker ofta längs kroppens meridianer eller på akupunkturpunkter som står i direkt förbindelse med kroppens inre organ.


ANSIKTSBEHANDLING QUICKFIX | 20 min, 200 kr

En snabb och rengörande behandling som passar alla hudtyper och åldrar.
I behandlingen ingår rengöring med den prisbelönta maskinen LumiSpa, en unik rengöring för lenare och mjukare hy.
Därefter exfolieras (peelas) huden och avslutas med återfuktning.


ANSIKTSBEHANDLING MED LERMASK | 45 min, 450 kr 

En behandling som passar de flesta hudtyper och åldrar. I behandlingen ingår rengöring med den prisbelönta maskinen LumiSpa, en unik rengöring för lenare och mjukare hy. 


ANSIKTSBEHANDLING MED YTTRE HUDSLIPNING | 30 min, 450 kr 

Få fram ny, fräsch hy med lyster. Denna behandling gör huden skinande frisk och kommer på sikt synligt minska miljörelaterade skador på huden.
Denna behandling som passar de flesta hudtyper och åldrar. I behandlingen ingår rengöring med den prisbelönta maskinen LumiSpa, en unik rengöring för lenare och mjukare hy.
Denna unika microdermabration görs med en peelingkräm som skonsamt och effektiv avlägsnar smuts, toxiner och polerar fram fräsch hy.   


ANSIKTSBEHANDLING MED GALVANISK STRÖM | 45 min, 650 kr 

En behandling som passar dig som vill rengöra huden men samtidigt synligt minska ålderstecken och få tajtare hy med mycket lyster.
I denna effektiva behandling användes galvanisk ström som föryngrar, tajtar till huden och synbart minskar fina linjer och rynkor. Reducerar också ärr som efter acne.
Behandlingen passar de flesta hudtyper.
I behandlingen ingår rengöring med den prisbelönta maskinen LumiSpa, en unik rengöring för lenare och mjukare hy.

Alla produkter och maskiner som används i behandlingen kan köpas hos Harmoni för kropp & själ.


DELKROPPSMASSAGE KOPPNING

30 min, 450 kr

Detta är en djupgående massage men samtidigt mycket skonsam för kroppen. Kopporna har ett unikt sätt att skapa ett undertryck och därmed suga upp både muskelmassa och bindväv.

Denna kroppsbehandling är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter. Mjukar upp bindväv och muskler, förbättrar flödet i lymf- och blodsystem. Ger allmänt välbefinnande.
Mycket effektiv behandling.